About Us


Novo zgrajena, dvonadstropna počitniška vila iz leta 2010, leži v mirni ulici v drugi vrsti od morja.

Najsodobnejša oprema nudi visoki standard bivanja z vključeno klimatsko napravo – grelno in hladilno, televizijskim aparatom z ravnim ekranom, okenskimi roloji in vključenimi komarniki v vseh sobah.

Vila je v funkciji treh ločenih stanovanjskih enot z privlačnim vrtom vključno z vrtnim tušem.

Neposredno pred vilo na delu ohišnice lahko uporabljate varne parkirne prostore.

Vaša lokalno pristojna najemodajalka živi v pritličnem stanovanju in je Vam venomer na razpolago pri vseh vprašanjih. Tako v nemškem kot tudi hrvaškem jeziku.

Ta ekskluzivna Villa se nahaja v mirnem zalivu v Bibinje, predmestju zgodovinskega mesta Zadar in Vam ponuja razkošno nastanitev. Je tudi idealno izhodišče za raziskovanje dolgih plaž in romantičnih zalivov vzdolž Jadranske obale in doživetja prave hrvaške gostoljubnosti. Vila leži samo 20 m od obale z kristalno čisto vodo. Do centra - pristanišča Zadar, z množico trgovin in gastronomske ponudbe, pisanimi marketi in zgodovinskimi znamenitostmi je samo približno 2,5 km.

Najbližja možnost nakupovanja se nahaja približno 500m vstran. Približno 1 km vstran pa so restavracije, pizerije, kavarne in bari. Te so dobro dostopne tudi peš, vzdolž promenade. Dva bara na plaži sta ravno tako dostopna peš in popestrita Vaš dan na plaži.

Avtobusna postaja z rednimi povezavami v mesto se nahaja približno 800 m vstran.