About Us


Deze zo goed als nieuwe vakantievilla met twee verdiepingen uit het jaar 2010 ligt in een rustige straat in de tweede rij vanaf de zee. Ze is voorzien van de modernste gemakken voor een comfortabele oponthoud, inclusief airco (verwarming en koeling), flatscreen tv en rolluiken inclusief horren in alle kamers. Dit huis heeft drie aparte wooneenheden en een zeer goed verzorgde tuin inclusief tuindouche.

Direct voor de vakantievilla bent U zeker om parkteerplaatsen op het omheinde terrein te kunnen gebruiken.

De verhuurster met lokale kennis woont in de aparte benedenwoning en staat U bij vragen vanzelfsprekend altijd behulpzaam terzijde. Zowel in het Duits als ook in het Kroatisch.

Deze exclusieve vakantievilla ligt in een rustige baai in Bibinje, een voorstad van de historische stad Zadar en bied U een luxueuze accommodatie. Een ideale uitgaanspunt om de lange stranden en romantische bays langs de Adriakust te verkennen en de Kroatische gastvrijheid te ervaren.

Uw vakantievilla bevind zich ongeveer 20 meter van de dichtstbijzijnde strand met kristalhelder water. Naar het centrum van de havenstad Zadar met haar veelzijdige winkels en gastronomisch aanbod, kleurrijke markten en historische bezienswaardigheden zijn het ongeveer 2,5 km. De dichtstbijzijnde winkels bieden zich al naar ongeveer 500 meter afstand aan.

Ongeveer op 1 km afstand liggen de dichtstbijzijnde restaurants, pizzeria's, cafés en bars. Deze zijn zelfs langs de promenade te voet goed te bereiken. Twee strandbars zijn tevens te voet bereikbaar en ronden Uw dag aan het strand af.

Een bushalte met een regelmatige verbinding naar de stad is op een afstand van ongeveer 800 meter.